Industriële Strijkmangels

ONS ASSORTIMENT INDUSTRIËLE STRIJKMACHINES BESTAAT UIT DE VOLGENDE REEKSEN:

RI 250/300mm

RI30_webHet RI-gamma bestaat uit 3 modellen met een roldiameter van 250 mm en 2 modellen met een roldiameter van 300 mm. Met een capaciteit die tot 60 kg gaat is het RI-gamma tevens gebouwd om bestendig te zijn en voor alle capaciteiten de best mogelijke industriële strijkprestaties te leveren.

 

 

Strijkmachines (320mm ø)

IPSO_ironer_FCI 320_catHet FCI-gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen omvat modellen met een roldiameter van 320 mm. Deze strijkmachines bieden een hoger rendement, waardoor zij de perfecte oplossing zijn voor industriële toepassingen in bedrijven. Bekijk het gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen.

 

 

 

Strijkmachines (500mm ø)

FCI_500_catFCI 500 – Industrial ironer
Het FCI-gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen omvat modellen met een roldiameter van 500mm. Deze strijkmachines bieden een hoger rendement, waardoor zij de perfecte oplossing zijn voor industriële toepassingen in bedrijven. Bekijk het gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen.

 

 

FCIR/FCIF (500mm ø)

FCIR_FCIF 500_I_catFCIR_FCIF 500 – Industrial ironers
Het FCIR/FCIF-gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen omvat modellen met een roldiameter van 500 mm met invoer vooraan en uitvoer achteraan (FCIR) of met lengtevouwer (FCIF). Bekijk het gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen.

 

 

 

FCIFF (500mm ø)

FCIFF 500_bok_I_catFCIFF 500 – Industrial ironerHet FCIFF-gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen met geïntegreerd invoersysteem en lengtevouwer omvat modellen met een roldiameter van 500 mm. Bekijk het gamma industriële cilinderverwarmde droogstrijkrollen.

 

 

 

CL (kuipverwarmd)

IPSO_CL370-500-600-800_webHet CL-gamma van kuipverwarmde strijkmachines is IPSO’s mangelgamma voor een middelgrote capaciteit. Het linnengoed kan zowel achteraan (“pass through”-concept) als vooraan (“return feed”) worden uitgeworpen. Het CL-gamma is verkrijgbaar in modellen met een diameter van 300 mm, 370 mm, 500 mm, 600 mm en 800 mm. Klik hier voor meer info.

 

 

 

CFFS (kuipverwarmd)

CFFS_500-600-800front_webHet CFFS-gamma strijkmachines met geïntegreerde insteker, lengtevouwer, dwarsvouwer en stapelaar biedt antwoord op de meest intense industriële eisen voor strijkwerk. De machine kan door één enkele persoon worden bediend, waardoor eigenaars kunnen bezuinigen op arbeidskosten. Het “Easy Clamp”-invoersysteem biedt een efficiënte en betrouwbare manier om klemmen na de introductie van hoeken op het linnen automatisch uit te spreiden. Het CFFS-gamma is verkrijgbaar in modellen met een roldiameter van 500 mm, 600 mm en 800 mm.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.