Industriële wasapparatuur

DE INDUSTRIËLE WASMACHINES BESTAAN UIT VOLGENDE GAMMA’S:

Vrijstaande wasmachines IY (klein)

IPSO_softmount_catSoftmount washer-extractor IY.

De kleine, vrijstaande wasmachines van IPSO zijn industriële machines. Ze beschermen uw linnen, verbruiken minder water en energie en zorgen voor een maximale productiviteit. Dankzij de robuuste constructie zijn de machines uiterst betrouwbaar en gaan ze jarenlang mee. Bekijk het gamma kleine vrijstaande wasmachines.

 

 

 

 

Vrijstaande wasmachines IY (med.)

IPSO_softmount_catSoftmount washer-extractor IY.

De middelgrote, vrijstaande wasmachines van IPSO zijn industriële machines. Ze beschermen uw linnen, verbruiken minder water en energie en zorgen voor een maximale productiviteit. Dankzij de robuuste constructie zijn de machines uiterst betrouwbaar en gaan ze jarenlang mee. Bekijk het gamma middelgrote vrijstaande wasmachines.

 

 

 

 

Vrijstaande wasmachines IY (groot)

IPSO_Softmount_IY335_catIY335 – large softmount washer-extractor.

De grote, vrijstaande wasmachines van IPSO zijn industriële machines. Ze beschermen uw linnen, verbruiken minder water en energie en zorgen voor een maximale productiviteit. Dankzij de robuuste constructie zijn de machines uiterst betrouwbaar en gaan ze jarenlang mee. Bekijk het gamma grote vrijstaande wasmachines.

 

 

 

 

 

Vaststaande wasmachines IA (klein)

IPSO_hardmount_catIA- hardmount washer-extractor. 

Vaststaande wasmachines worden vastgezet op een betonnen vloer, zijn veel voordeliger dan vrijstaande wasmachines en bieden keer op keer superieure wasresultaten. Bekijk het gamma vaststaande wasmachines.

 

 

 

 

Vaststaande wasmachines IA (med.)

IPSO_hardmount_catIA – hardmount washer-extractor.

Vaststaande wasmachines worden vastgezet op een betonnen vloer, zijn veel voordeliger dan vrijstaande wasmachines en bieden keer op keer superieure wasresultaten. Bekijk het gamma vaststaande wasmachines.

 

 

 

 

Hygiënische wasmachines IH (medium)

IPSO_IH_barrier_catIH – barrier washer-extractor.

IH is een assortiment industriële wasmachines dat voor de gezondheidszorgsector is ontworpen. Het IH-gamma hygiënische wasmachines is ontworpen om microbiologische besmetting tijdens het wasproces te voorkomen. Net zoals alle industriële wasmachines van IPSO combineren de hygiënische IH-wasmachines prestaties, kracht en energiezuinigheid.

 

 

 

Hygiënische wasmachine IB (large)

IPSO_IB_barrier_catIB barrier washer extractor.

De industriële hygiënische barrièrewasmachines in het IB-gamma van IPSO zijn leverbaar met een capaciteit van 26 tot 66 kg. Bekijk het gamma IB-barrièrewasmachines.

 

 

 

 

Semi-professionele wasmachine

IPSO_CW10_SS_catCW10 – semi-commercial frontload washer.

De semi-professionele wasmachines van IPSO verbruiken niet alleen minder warm water, maar verlagen ook het totale waterverbruik. Met een opmerkelijke draaisnelheid van 1200 RPM verwijdert dit model meer vocht uit de lading, voor een grotere totale efficiëntie van de wasserette.

 

 

 

Combinatie wasmachine/droogkast

IPSO - CS10 - SS_catCS10 – stack coin-operated dryers.

Het stapelmodel CS10 is een slim uitgekiende gestapelde wasmachine en droogkast ontworpen om minder vloerruimte in te nemen met dezelfde installatiestappen als bij twee afzonderlijke machines. De CS10 is een efficiënte, robuuste en gebruiksvriendelijke machine die uitmuntende resultaten biedt en tegelijk ook eenvoudig te onderhouden is.

 

 

 

 

 

Semiprofessionele wasmachine

IPSO_FW60_cat

FW60 – commercial washer.

Het FW60-model van IPSO is een semiprofessionele wasmachine met een capaciteit van 6 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.